• 2015-03-16
  • 0
VÅR-INSPIRATION

När jag nu är tillbaka bakom datorn, solen strålar, fåglarna kvittra och rummet fylls av den friska luften och just tillbaka efter att ha blivit bjuden på lunch i detta fantastisk vårväder hemma vid Bodensjön, så delar jag med mig av mitt foto som jag har på skrivbordet. Gissa att jag är hög på livet då jag “mantrat in” detta under flera år, min hjärna får ta in det varje dag vid skrivbordet – vilka mail eller meddelande jag än får – så läser jag, tar ett nytt andetag och frågar mig; Hur ska jag hantera det som just nu skett utifrån att jag tar den mest positiva vinkeln jag kan ta? Sedan jobbar jag utifrån den valda vägen. Men idag har det bara varit härliga – positiva – möjlighetstänkande mail och samtal. Ett som verkligen berörde fyllt av energi, var samtalet med Anders Wall, min manliga förebild!

Anders Wall

2015-03-16 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…