• 2015-03-16
  • 0
VÅR-INSPIRATION

När jag nu är tillbaka bakom datorn, solen strålar, fåglarna kvittra och rummet fylls av den friska luften och just tillbaka efter att ha blivit bjuden på lunch i detta fantastisk vårväder hemma vid Bodensjön, så delar jag med mig av mitt foto som jag har på skrivbordet. Gissa att jag är hög på livet då jag “mantrat in” detta under flera år, min hjärna får ta in det varje dag vid skrivbordet – vilka mail eller meddelande jag än får – så läser jag, tar ett nytt andetag och frågar mig; Hur ska jag hantera det som just nu skett utifrån att jag tar den mest positiva vinkeln jag kan ta? Sedan jobbar jag utifrån den valda vägen. Men idag har det bara varit härliga – positiva – möjlighetstänkande mail och samtal. Ett som verkligen berörde fyllt av energi, var samtalet med Anders Wall, min manliga förebild!

Anders Wall

2015-03-16 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…