• 2015-04-02
  • 2
GLAD PÅSK

Då var det dags för påsk ledigheten för många, men det finns också de som jobbar och servar många av oss andra. Själv kommer jag serva andra och gläder mig åt detta. För mig är varje dag värdefull – högtider är ju skapade av människor utifrån vår tro/traditioner. Ibland frågar jag mig hur det bästa systemet skulle se ut om vi skapade ledigheter efter vad som behöver utifrån dagens påfrestningar på vår kropp & knopp? Är det “ett måste” att följa traditioner som skapade för 1000-tals år sedan? Spännande att fundera över….. Klart ska vi ha ledigheter – men då kanske dessa ska grunda sig på “mänskligt behov” utifrån forskning utifrån våra livsutmaningar idag och där vi vet att sömn/vila är livsavgörande för att hålla oss friska.

Men men – njut vidare av varandra och varje dag vi får tillsammans – å varför inte ett tack till våra förfäder som införde dessa återkommande traditioner!

2015-04-02 Mitt liv

Kommentarer

Tina Thörner 6 år sen

Det tackar jag för! Påsk kramar

Barbro 6 år sen

Önskar dej också en glad påsk!! Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…