• 2015-04-05
  • 0
Föränderligt…

Vilken fantastisk tid det är när man varje år får möta våren under ledigheten på påsk och se tillbaka på vad som hänt sedan förra årets…. Så snabbt dagarna går, som blir månader och år. Har haft  snö, regn och suttit ute i solväggen på en och samma dag! Lagat soja tagliatelle, något jag verkligen kan rekommendera! Den hade både mera smak och kändes fräschare att tugga. Till den blev det “nötter färs”. Nu blir det mer och mer nya alternativ då jag lagar mat och det gör att man är nyfiken varje gång på hur det kommer smaka. Det är lika bra att hänga på “förändringens tid” på alla plan. Det är även utanför mitt liv som det också behövs förändringar. Speciellt företag som skulle behöva “tänka till här”…..

Fick ju hoppa in och “akut jobba” denna veckan här hemma. Men efter 5 dagar kom det till ett “lika snabbt slut”. Fått inblick i ytterligare ett företag och igen visar det sig så tydligt att “SITUATIONSANPASSAD LEDARSKAP” är en bristvara samt att de leder generation Y utifrån vad de troligtvis lärde sig på 80-talet eller tidigare. Jisses så tokigt det kan bli….Det blir inte bara dyrt utan bidrar också till utbredande av stress och otrygghet hos medarbetarna och därigenom sjunker prestationen. Skrämmande…..

Ibland behöver vi nog syna vad vi håller på med och VÅGA ta tag i utmaningarna, med start från rötterna.

life

2015-04-05 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…