• 2015-04-08
  • 2
Mötesdagen blev fotodag

  

Ibland är det bara att hänga på och fånga livet! Skulle haft möte idag med Herbert och Jens, men den ena av de 2 fick förhinder. Berättade då för Jens (på bilden) att jag egentligen skulle varit och tagit foto hos Gunilla i Zurich. Han i sin tur berättade att han jobbat i en stor fotostudio och tagit bilder på klockor, bilar och smycken. Sagt och gjort – han åkte och hämtade sin mobila “fotostudio” och vi körde till vår skola här i Fruthwilen. Så nu blir det nya bilder för SETT mässan till veckan!! Mötet blev framflyttat till i morgon. Ja sånt är livet, ja sånt är livet…..

2015-04-08 Mitt liv

Kommentarer

Malin Hall 5 år sen

Gokväll!! Såg ett mycket positivt inslag med dig på tvn för någon vecka sedan. Fantastiskt energigivande, levde nog ett par dagar på det faktiskt!!! :) Behöver mer… Föreläser du i krokarna Säffle-Karlstad ? Ha det bäst! //Malin

Svar p? kommentaren:
Tina Thörner 5 år sen

Hej hej världens bästa Malin,
Tack för de värmande orden och jag är ledsen för sent svar. Det är inget som ligger i piplinen – men vem vet. Ha en fantastisk fortsättning på helgen. Alpen energier Tina

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…