• 2015-04-08
  • 2
Mötesdagen blev fotodag

  

Ibland är det bara att hänga på och fånga livet! Skulle haft möte idag med Herbert och Jens, men den ena av de 2 fick förhinder. Berättade då för Jens (på bilden) att jag egentligen skulle varit och tagit foto hos Gunilla i Zurich. Han i sin tur berättade att han jobbat i en stor fotostudio och tagit bilder på klockor, bilar och smycken. Sagt och gjort – han åkte och hämtade sin mobila “fotostudio” och vi körde till vår skola här i Fruthwilen. Så nu blir det nya bilder för SETT mässan till veckan!! Mötet blev framflyttat till i morgon. Ja sånt är livet, ja sånt är livet…..

2015-04-08 Mitt liv

Kommentarer

Malin Hall 3 år sen

Gokväll!! Såg ett mycket positivt inslag med dig på tvn för någon vecka sedan. Fantastiskt energigivande, levde nog ett par dagar på det faktiskt!!! :) Behöver mer… Föreläser du i krokarna Säffle-Karlstad ? Ha det bäst! //Malin

Svar p? kommentaren:
Tina Thörner 2 år sen

Hej hej världens bästa Malin,
Tack för de värmande orden och jag är ledsen för sent svar. Det är inget som ligger i piplinen – men vem vet. Ha en fantastisk fortsättning på helgen. Alpen energier Tina

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…