• 2015-04-14
  • 0
SETT Dag 1

Vilket härlig team jag fick denna första dag i vår monter hos Samsung! 12 ambassadörer, en mix av privatskola och kommunal – 4 pedagoger och så världen bästa Simon Vikström, vars företag, 247 creating kodar plattformen. Jag är helt imponerad av deras kunnighet när det gäller att använda digitala medier och hur de idag instruerat och presenterat verktyget för alla de som varit och besökt oss. Så stolt och tacksam! Euforisk lycklig att vi alla tillsammans valde att göra denna mässa och med denna positiva, innovativa attityd som alla visar!!

WE ROCK TEAM YOUR ACADEMT!!!

2015-04-14 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…