• 2015-04-16
  • 0

Vilket TEAM – vilken MONTER – Your Academy tog hem 1:a pris som mässans mest innovativa monter!! Idag har jag fått uppleva och dela glädje och stolthet med elever och pedagoger som gjort denna mässa möjlig från Prolympia Virserum, Rålambshovsskolan i Stockholm och Samsung. Jag har också fått den finaste eloge någon kan tänkas få som förebild och ledare – När en av eleverna (15 år) efter min föreläsning för 500 pedagoger på mässan, som de sände live på bambuser – kommer upp och säger: – Tina, den här föreläsning ska jag spara och visa för mina barn när jag blir pappa, så att dom kan bli som dig! Nu mer än någonsin vet jag att jag navigerat in på rätt väg i livet. Nu ska vi “trimma” plattformen vidare för att ta nästa steg på vår resa mot målet! Fokus kommer vara, förhandlingar med företag som vill ansluta sig till denna CSR satsningen – mot en skola i världsklass!!

2015-04-16 Okategoriserade, Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…