• 2015-04-19
  • 0
En vilodag

När jag växte upp lärde jag mig att söndagen är “vilodagen” i veckan. Med mina scheman och turer – så siktar jag fortfarande på att “ha en dag i veckan” då jag gör något HELT ANNAT. Den här helgen har jag tagit 2 dagar. Fixat ute i min trädgård och pysslat om bilen, gjort sådant som stimulerar både kropp och själ på andra plan. Har även varit inne på FB och läst om allt som skrivits om SETT mässan och vår monter. Så TACKSAM för all positiv respons. Nu gäller det att följa upp all trådar. Idag passar denna bilden in på många sätt som visar på; -olika underbara vackra fantastiska talangfulla människor som njuter av att få vara “sina unika sig själv” tillsammans – och det är det som school4you har som bas. Att alla ska känna sig delaktiga och respekterade i ett verktyg som stöttar möjligheterna att jobba utifrån var och en, få växa och utveckla tillsammans och framförallt ha KUL och njuta i sin kunskapsmiljö!

2015-04-19 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…