• 2015-04-29
  • 0
Energier i oändlighet

  

Tro inte jag “checkat ut” ;0) 

Men livet är som livet är! Det bara händer och slutar först då man drar sitt sista andetag… Men tillsdess – LEVA LIVET…. Just läst om mörk energi som påverkar allt. Skönt när fysiker skriver: att tomhet är”bubblande, sjudande tomhet”. Vi, likt universum är i “bubblande livet” – kanske inte tycker det händer saker eller att vi kan påverka, men det gör vi alla när vi lever- vi bubblar – tog foto på denna fantastiska skapelse i en rondell! 

Just nu bubblar det i mitt liv, jag utmanar invanda trossatser, presenterar nya verktyg och alternativa synsätt på hur vi skulle kunna möta vår tids största utmaning = skapa driv i en miljö där vi uppnått en fantastisk bekvämlighet på många nivåer i vårt liv men samtidigt står inför ofantliga utmaningar. Sedan jag skrev sist, har det varit med mig som med universum –  energierna har genom slumpmässiga, -samt planerade möten – med balanserade och motiverade människor lett till nya målbilder som ” bubblar över” utifrån engagemang och den gemensamma tron på var och ens energi som kommer leda till skapandet av nya vägar och möjligheter för nästa generation. Insett att vi inte kan lägga tryggheten i våra förfäders beslut utan måste skapa nya manualer som är relevanta i VÅRT SAMHÄLLE MED NUTIDENS UTMANINGAR!

Så tacksam att få uppleva dessa synergier – och i allt detta har inte tidens timmar på dygnet räckt till för skrivande mer än i min dagbok! 

Men idag, mellan 2 flyg….kommer här denna veckas första inlägg. Kravlös kärlek till oss alla!! 

2015-04-29 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…