• 2015-05-13
  • 0
Skolor, företag och it-satsningar i Finland

 
Att det varit “fart på” och “maximum attack” på mina finska rallykollegor i motorsporten har alltid gjort att jag fått höjt ribban hela tiden, men det har varit utvecklande på så många plan. Likadant laddas det nu när det gäller fokus och målmedvetenhet för att ligga på topp gällande skolan! Har haft fantastiskt givande möten och redan planer och öppningar för kommande månader. “Kippis” till er finska beslutsfattare!! Både tacksam och imponerad!!! 

Först det, följt av mottagandet från mina finska kartläsarkollegor som hört av sig och en av “Juhorna” kom på lunch. Så spännande att få lyssna av hur de navigerat vidare efter högerstolen. Lika imponerad här. 

Nu mot middag och tjejträff med finska väninnor!! 

2015-05-13 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…