• 2015-05-15
  • 0
Min älskade Coach Arno

 

Många frågor får jag om jag har en Coach. Och för mig är det och har varit en del av mitt liv under många många år. Arno som finns i Österrike, ca 1 tim 30 minuter från mig uppe i bergen är en “min källa” av mental carma. Dit tar jag även mina klienter, så att vi kan coacha tillsammans som variation och berikning. 

Arno och jag gör mycket över nätet och idag fick jag denna bild!! Efter mina två år av investeringar och planeringar är vi nu på G. Alla våras batterier behöver laddas på bästa sätt för att ta oss framåt – uppåt!!

Det här gäller nog inte bara på mig utan på oss alla som har det i hjärtat!! TRON!!! Med det som bas behöver vi bygga på med många delar, där coaching är en del för mig, för att uppnå målen och det är den resan som jag jobbar med – att navigerar på varje dag…. 

Njut av kvällen och så hyllar vi våra fantastiska planer för framtiden!!!

2015-05-15 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…