• 2015-05-22
  • 1
“Tina van Damme”

 

Nu vet jag att det är möjligt att göra en split på riktigt mellan Volvos precisionslastbilar!  

Idag fick jag känna på hur det är att ratta både 40- och 60-tons lastade högteknologiska fordon. 

Förstår också vilken stolthet varje lastbilschaufför känner då de hantera dessa skapelser. Förra gången jag provade, var i slutet av 80-talet å det var Folkes (mammas man) timmerbil på gårdsplanen ute på Värmlandsnäs, men jisses vilken skillnad!! Wowwwww…

Idag har jag presenterat school4you och vårt upplägg till de “många ungdomarna” i världen och Volvo Lastvagnar presenterade sina insatser – så imponerad och tacksam att de som sitter i förarsätet hos dem både har involvering, prioriterar och vill satsa mera på utbildningsmöjligheter för Sverige och världen.

Ser ut som att jag får åka till syster Cicci och börja ta lastbilskort…. Världen “nu kommer vi”…

2015-05-22 Skapa Framtid

Kommentarer

Carin Coach 8 år sen

Wow Tina! Vilken inspiration som pumpar ut ur din blogg! Jag vill också uppleva förarhytten på en Volvo lastvagn! Ha en härlig lördag! /CC

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…