• 2015-06-01
  • 0

Till alla er som inte sett denna fantastiska inspirationsföreställning rekommenderar jag med hela mitt hjärta att boka biljetter. Den är fylld med energi, glädje, tårar och en massa massa suverän dans!!

Å så Tobbe, vår allas fantastiska Tobbe! Som visat hur man aldrig ger upp, hållit fanans i topp, vågar stå för den fantastisk människa han är och sprider glädje vart han än befinner sig!! Så tacksam att jag fick dela 16 veckor under Let’s Dance 2011 med honom. Alla de minnen och erfarenheter som satt sig i mina celler och som jag kan plocka fram och njuta av, men framförallt har jag tagit dem till mig och de har fått mig att växa som människa.

Kravlös kärlek till dig Tobias i massor och att du med din livshistoria dela med dig och berikar våra liv !!!!

 

2015-06-01 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…