• 2015-06-07
  • 0
Sweden Rock – en ny livsupplevelse

  

Tänk att få uppleva något helt annorlunda och som gav sådan energi! Människor, åldrar av alla de slag, glada, positiva och öppna bemötanden, hjälpsamma och där alla verkar lever ut sina bästa sidor!! Så så tacksam att vårt fantastiska tjejteam bestämde att detta skulle bli vår träff i år. Så stolt att få vara med er, Gaca, Carina, Nina, Petra och att ni styrde upp allt!!! Delade hus med 4 män som kommer från Karlskrona och som nu blivit nya vänner. 

Sedan alla kramar, pratstunder, skratt och bus från alla vi mötte på området. Liljekonvaljer som välkomnande av vakterna, alla där hade verkligen fokus att ge alla en “känn dig välkommen” attityd för att göra dagarna berikande  och där det gavs möjligheter att lyssna till alla typer av Rock. Inbjudna blev vi också till VIP tälten av Kopparbergs där vi fick träffa “de som gjorde sitt jobb ute på scenerna”. Långa hårsvall, tatueringar, ödmjukhet och dödskallar. Jag var den enda i blommig jacka, så då stack man ut bland dessa 35 000 besökare! 

Men världens bästa överraskning var att Matthias, piloten på min JAS flygning och som jag hoppat fallskärm med från helikopter på 5000 meter, sändes hit av hans härliga fru för att vi skulle få träffas och lyssna på musik!! Kompisar i världsklass! 

Vilka positiva livserfarenheter och bemötanden! Nu är jag fullt laddad för nästa veckas äventyr i Frankrike, efter att fått uppleva något redan idag, som aldrig inträffat under alla år…. blivit utkastad från tåget mot Köpenhamn för att jag tagit ett tåg tidigare och inte hade rätt avgång! Men den kvinnliga konduktören påvisade att hon bemött mig på bästa sätt eftersom hon inte inte bötfällde mig med 1000 kr också. Men när man är så glad – valde jag att se det som ett kul avbrott i mitt så välstrukturerade liv. Visste inte att man inte kunde boka om biljetter på tåget då man köpt en ombokningsbar….. Så istället fick jag göra det under kommande 30 minuter på Hässleholms station till nästa tåg. Öresundståg visade i alla fall upp sin “bästa service” inställning för att stötta sina resenärer ;0)))) vad händer med sunt “bonnförnuft”?

Söndags hälsningar i massor!!! 

2015-06-07 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…