• 2015-06-13
  • 0
M32 series, battle of Scandinavia

  

Detta är “Formel segling”! I går fick jag vinna ett race med team Dackhammar. Unga, fokuserade grabbar med glimten i ögat! De seglade i världsklass och vi lämnade startfältet flera 100 meter bakom oss. Så coolt!

Sedan har jag njutit av att hela eventupplägget med bra mat, musik, prat och mixen av hejande åskådare längs hela kajen här på Lindholmen.

För er som är i Göteborgsområdet kan jag rekommendera ett besök.

Kolla in sammandraget:

Seglingsenergier från en taggad Tina inför dagens tävling!

2015-06-13 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…