• 2015-06-18
  • 0
Fixardag


Ja den här veckan har bara “blåst” förbi – ena mötet har följts av ett nytt och jag har njutit av att allt leder “framåt – uppåt!!! Så så så TACKSAM!!! Har på kvällarna plockat fram minnen från seglingshelgen å alla härliga skratt och historier samt kommentarer från mina väninnor hemifrån som nu vill hänga med på segling efter de sett foton på alla strålande seglare. Så håll i brickorna till m32 nästa år, för det kan bli ett tjej gäng från Schweiz som intar scenen.

Men nu har jag fixat och donat inför morgondagen, kommit ikapp och sista boxen att ticka av – var bevattningen som inte fungerat….. Det var en lite fundersam mekaniker som dök upp efter att jag själv försökt “fel söka” olika varianter över telefon med hans chef (som gillar rally och har förtroende för mina tekniska kunskaper) – men vi kom fram till att det behövdes reservdelar och det hade jag inga –  så då fick de komma över. Denna bild visar vad han kom till ;0)

Önskar er alla en underbar MIDSOMMAR!! Just denna har aldrig varit och kommer aldrig igen – njut och ta tillvara på den och så massa kravlös kärlek till er alla …… (en härlig bild från någonstans i Sommarsverige)

Sommar Sverige

2015-06-18 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…