• 2015-06-21
  • 2
Humor är en bra ingrediens i livet

Jag älskar min fantastisk Arno (coach) – jag får alltid en mix av mental tankeställare, information och så inslag att få skratta och må bra av. Allt hänger samman och det finns inget som utesluter det andra. Vi är alla unika och därför “tickar vi också olika”.  Vill man prestera på topp – då gäller det att hitta just “sitt eget FLOW”. Här kommer ett inslag som fick mig att skratta gôtt ;o) då bildas fantastisk “må bra hormoner” i kroppen och man kan gå vidare med sitt eget “smile på läpparna”.

2015-06-21 Mitt liv

Kommentarer

Tina Thörner 6 år sen

Hej hej världens bästa Gerd, tack för de värmande orden och den ska jag kolla in. Ha en fantastisk kväll. Endless power Tina

Gerd Wallin 6 år sen

Helt underbart Tina! Håller varmt med!
Jag har även en FB-sida http://www.facebook.com/fangagladjen

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…