• 2015-06-30
  • 0

 

Ibland bara händer det!!! Även om jag inte reser runt nu under sommaren så jobbar jag för fullt för Your Academy. En partner som varit med under åren har varit Samsung. Senast ställde de upp med en montern under SETT mässan så att vi kunde presentera school4you.. Idag gav de oss nytt förtroende med support för vårt nästa steg . Vi har planerat att lagom till  skolstarten i augusti (v 34 eller v 35) ha work boards med fokus på navigering och kunskaper om Sverige redo. Ja det blir en “digital light” variation av Nils Holgerssons underbara resa som Selma Lagerlöf skrev i början av 1900-talet skulle man kunna sammanfatta det som. Båda dessa områden ligger mig varmt om hjärtat, som kartläsare och värmländska ;o)) Det här blir vårt första upplägg för grundskoleelever där de kommer kunna gå in och tävla med sina kunskaper på school4you och vinna priser. I  morse tog Samsung beslut om att vara med under dessa veckor och gör det möjligt för varje veckovinnare att få bli ägare till deras senaste mobiltelefonen. Är så himla tacksam!! Genom detta upplägg presenterar vi ytterligare ett användningsområde för plattformen.

 

Tävlingar, nya kunskaper och att prestera har triggat mig genom livet och gjort att jag utvecklats och höjt min lägsta nivå.

2015-06-30 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…