• 2015-07-06
  • 0

IMG_2692

Vilken fantastisk helg på många sätt – men mest äv allt var det Helt otroligt väder för att fira x-raids 4 Dakar segrar och nya lokaler! Här i Trebur-Astheim var det 40 grader (arbetstemperaturen som är under ett Dakar)  och det passade då perfekt att alla fick “flip flops” att gå i sanden som lagt ut både inne och ute där vi var! Allt för att få STÄMNINGEN!

Det var det “lyxigaste” Bivacken som jag varit på under alla år inom rally raid ;O)) allt med anknytning till Sydamerika från miljön över maten till mixen av människor från världens alla hörs.

Mitt första möte med Sven Quandt var 1993 då jag var på möte för mitt första kontrakt med Mitsubishi Motors i Trebur. Mycket har hänt sedan dess – men Sven berättade redan då sin dröm och vision med rally-raid! Och han har skapat möjligheter för många och ännu mera arbetstillfällen för oss runt om i världen  med motorsport intresse. En fantastisk människa och vän. Idag är det han och hans 2 söner som driver företaget.

Vi hade super möten och tittar nu på om vi kan få till ett nytt samarbete inom några olika områden. Samtidigt passade jag på att hälsa på vänner och bekanta som var en del av mitt liv under dessa 7 år jag jobbade för här. En beundransvärd kvinna är Gertrud (87) och hennes man Rudi (91). De gav mig hemodlade grönsaker redan då för att jag skulle få “bra mat” och än idag håller de på. En trädgård som har det mesta! Klara och nyfikna var de båda på vad som skett och sker med mig. Tänk att få åldras som de!! Men å andra sidan har de alltid varit jordnära på alla plan, tagit hand om kropp och knopp!!

IMG_2694

 

2015-07-06 Motor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…