• 2015-07-08
  • 0

Varje dag är värdefull och här mixas det ledighet och nyskapande! Har fått med mig ett fantastiskt team av lärare för att dra igång en kunskapstävling på school4you för alla elever på mellan 13-17 år (runt högstadiet). Idag har vi  haft skypemöte och lagt upp plan, strategi, innehåll och kunskapsnivåer. Det kommer bli en härlig mix och Simon med sitt team kommer bygga nya verktyg för att kunna göra det hela mera utmanande. Just det här med motivation -det är så fantastiskt att få ha med sig Tina B, Sofia, Martin och Simon som BRINNER för att skapa för ungdomar, är innovativa, ser möjligheter och vågar! Så lagom till första veckan i skolan på höstterminen kommer vi släppa första arbetsbordet och sedan kommer det bli spännande att följa!! Längtar redan!! Det är som att utveckla en ny rallybil – skissa, skapa, testa, utvärdera, förädla  och med passion, tålamod och lösningsfokuserat mid-set – kör man i mål…..

2015-07-08 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…