• 2015-07-14
  • 0
Pr-film för UBS

Idag var det en perfekt dag för att göra inspelningar i Wolfsberg. Hade ett fantastiskt filmteam,en Porsche 356 Speedster och UBS-utbildningscentrum till förfogande. Under hösten ska jag hålla motivation- och mentala träningsupplägg här. Från att coacha  hockey team här i Schweiz har det nu spridits ringar på vattnet till näringslivet, KUL!

Ni kan säkert förstå vilken “KICK” det har varit att få ratta denna fantastiska bil som tillhör chefen för anläggningen. Har blivit filmad av en drönare då jag susat fram utmed sjön i strålande solsken och med härligt fågelkvitter. Sist jag hade äran – var en lånad Speedster från Porsches museum i Stuttgart då jag var med och körde Silvretta Classic Rally Montafon, i fullt ösregn…. Skillnad på upplevelse och klädsel, men båda gångerna kände jag mig som en “Hollywood star” ;o))

Filmen ska göras klar inför hösten men här kommer en kort filmsekvens;

 

 

2015-07-14 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…