• 2015-07-15
  • 0

Alltid kul när man får göra intervjuer för motorsporten och i detta nummer har Paddocks , Mr Kipras skrivit om vad “kartläsaren Tina” pysslar med idag.  Härligt att få läsa hur en ung  journalist som man aldrig träffat visar nyfikenhet och engagemang även för oss som “navigerat vidare” på nya vägar i mångt och mycket, men fortfarande har trådar,  gör inhopp och inte kan lämna sporten riktig helt. Jobbar ju faktiskt på att det ska bli något rally framöver… men det får jag skriva om i höst.

För er som vill läsa artikeln finns länken nedan. (Artikeln är på engelska)

http://www.thepaddockmagazine.com/2015/07/two-professional-faces/

2015-07-15 Motor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…