• 2015-07-16
  • 0

Simon Vanna

GRATTIS  GRATTIS härligaste Simon!! Idag vaknade jag till ett telefonsamtal från min bror Niclas, som stolt och lycklig berättade att Säffles Simon Wanna (och min brorsdotter Elins kille) – (som också vann Vansbrosimningen i år – delad seger) kammade hem seger i Yantze River Crossing Festival i Wuhan (Kina)! När man vet hur mycket han tränar, lägger ner sig utifrån sin tro och övertygelser för att kunna prestera när det gäller, ett “Gunde Svan mind-set” är han SÅ SÅ VÄRD DET!! Det har redan tagit honom lång väg och vi kommer med säkerhet att få följa hans härliga simresultat framöver.

Det var ju inte länge sedan som Elin visade sin framfart i SIM-SUM och tillhör de 6 bästa i Sverige i hennes gren! Så coolt att dessa 2 ungdomar triggar och tränar varandra till fantastiska resultat – inte bara i simbassängen utan också i sitt härliga förhållande!  Båda har engagerade familjer som finns där för dem i alla lägen! Jag är både stolt och tacksam för dem alla!!

Elin med grön smoothie

Elin med “GREEN SMOOTHIE” på SIM-SUM

2015-07-16 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…