• 2015-07-23
  • 0

Ett strålande team startade 2014 och har vuxit sig starkare under 2015. Sista veckan i september kommer  jag att resa med Jutta Kleinschmidt och göra roadbook’s och upplägg för denna fantastiska möjlighet som gjorts för tjejer i motorsporten. Ja det har hänt enormt mycket här i Qatar sedan Nasser och jag började tävlade tillsammans 2008. Det har varit en ära att få vara en del av och följa deras framfart när det gäller att satsa och stötta kvinnor just inom olika sporter. Extra roligt är det att de nu tillsammans med FIA kunnat skapa detta upplägg.

Till alla er morotsport tjejer som skulle vilja komma med till FIA’s cross country uttagning som går av stapeln i november 2015, kontakta SBF (Svenska bilsportförbundet) så får du veta mera. (www.sbf.se)

Här även en videolänk med presentationen av upplägg och vad man tävlar om! En start i Sealine Cross Country 2016.

2015-07-23 Motor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…