• 2015-08-03
  • 0

 

Ja det  har varit ful fart på skapandet här hemma sedan jag landade i torsdags. Min vision är att elever ska kunna tävla på school4you – med sina kunskaper och få inspiration att utvecklas mot sitt bästa sig själv. Har suttit tillsammans med 3 pedagoger, över internet och skype och skapat innehåll – gjort presentationer och haft en massa kreativt utbyte. Nu är alla 8 kunskapsborden gjorda – Simon och hans team har kodat och i morgon kommer den “TESTAS” i en sluten grupp av elever och pedagoger under en vecka!! GISSA ATT DET PIRRAR i kistan ;O))) Så därav har det varit fullt fokus på detta! Här firas det i kväll med min favorit dryck!! Kokosvatten i den här fantastisk skapade dricksglaset -hemma på terassen i 33 graders värme. Ser så farm emot hur det här kommer att tas emot! Men någonstans måste det börjas om vi ska få fart på moderna upplägg för lärande.

“Aloha” på er alla! (lärde mig betydelsen av det på Hawaii då jag var där med Tina B och presenterade school4you.org på den internationella utbildningsmässan)

The-Meaning-of-Aloha-1024x680

2015-08-03 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…