• 2015-08-07
  • 0

Jag älskar att kunna komma och vara en del av familjen Aitken Walker!! Det var i oktober 1989 som vi lärde känna varandra på riktigt och sedan 1990 har vi varit en del i varandras liv och framfarter. Inga hemligheter eller att man inte kan prat om allt på något plan här inte!! Och sedan 21 år är jag gudmor till Gina (står på golvet, i rosa Louise, Elaine) och nu förbereder vi hennes och väninnans gemensamma födelsedag! Det kommer bli i deras stall, med Bröderna Cartwright å Bonanza tema!

De är en driftiga, skapande, levnadsglada och bidragande familj som har sådana sköna grundvärden och jag bara NJUTER I fulla drag av varje delad dag med dem. Från att jag kom – var det bara att hänga med “rätt in i deras liv” och många skratt har vi fått till.

Men det som är skönt att höra och se – de tar hjälp av varandra – varför inte låta den som är bäst på något sköta just det?

2015-08-07 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…