• 2015-08-08
  • 0
Alla dagar är unika…

En dag med familjen Aitken-Walker är fylld av överraskningar!!!

Inte så mycket av mina vanliga rutiner! Startar med hundar och hästar som det är fart på utanför fönstret, solen strålar, te med mjölk, bacon fralla….. direkt in i arbetslivet på gården. Tog sedan en fantastisk tur ner till havet och Berwick för att handla böcker! Gjorde även klar en presentation med fokus på Rally 2016 för en intressent här i England ute vid havet med måsarnas läten i bakgrunden. Louise hade fixat VIP biljetter för att se och dela kvällen med UB40 i Edinburgh, Vi 2 med våra 21-åringar, Gina och Allana, “tjejkväll med andra ord”

Förare hade Louise engagerat, men det skedde en olycka på M8:an så vi stod fast i trafiken, – jag kände hur tjejernas energi blev lägre och lägre ju längre vi stod stilla – så Louise och jag tittade på varandra – “tillbaka till hur vi löste allt då vi tävlade” – kunde något stoppa oss? NEJ det skulle heller inte ske i kväll!!! Jag ut på andra sidan motorvägen – försökte hitta en “öppen själ” – Vips kom en ny BMW glidande – med en ensam mogen kille bakom ratten – jag AGERADE DIREKT….

“Hej – är du på väg in mot stan? – Njaa??? Vill du hjälpa oss?? Njaa?? Snabb genomgång och inom 30 sekunder hade jag vinkat till mig Louise och tjejerna – han låt oss hoppa in och bilisterna runtomkring, bara såg ut som “fågelholkar” – vi hade världens prat och utbyte med honom under resan – han la om sin route och tog oss till GATE 1 – VILKEN KILLE, härlig inställning och bemötande. SÅ SÅ TACKSAM för att du ville bli “kidnappad” och gjorde så vi kom i tid! Hans kommentar: Livet är kort och jag hade ingen stress – kul att få lära känna er. Han fick mitt visitkort, så vi får se om han hör av sig?

– sedan följde hela VIP behandlingen och avslut med bandet på hotellet. Louise och jag lade ut en bild av oss och hade 380 likes och en massa fantastiska kommentarer från våra rallyfans runt om – något som tjejerna inte kunde fatta. “När ska ni köra ihop igen”? Gissa att vi två blev rörda till “tårar och skratt” samtidigt av att läsa allas inlägg!! Så TUSEN TUSEN TACK till ER ALLA!! Ni skapade en stund mellan oss som tog oss tillbaka till våra 3 fantastiska år i rallycirkusen!!!!

När spelningen var klar följdes den av en efterfest med dessa UB4o grabbar – som aldrig hade träffat på två rallytjejer förut ;o)) Vi två ville visa våra tjejer att man visst kan vara “härligt crazy” utan droger och skapa fantastiska minnen. (Nu vill killarna i bandet ut och köra bil med oss i Arvidsjaur till vintern).

Eftersom Louise är ett “raving fan” av bandet – bjöd de på sig själva för den bästa av kvällens bilder! En av sångarna ville pussa “rallyföraren” – hur coolt var inte det !!! Gäller att ha glimten i ögat och det hade de! Den här kvinna är det få män som fått pussa!! Han är en av de få!!!

Väl hemma i morse – kunde våra två tjejer inte tro vad de hade upplevt! Vad vill jag säga med denna delning – jo att livet är fantastiskt – det är fyllt av människor av alla slag, som för det mesta vill skapa härlig stämning och utbyte av erfarenheter. Att sprida glädje och ta vara på möjligheterna som ges i vad än som kommer i ens väg – “GÖRA DET BÄSTA AV ALLT” – vad det än kan vara!! Ta fram leksinnet, visa och skapa alternativ!!

https://youtu.be/e7vrRKeyXPg

Källa: julie stivens

2015-08-08 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…