• 2015-08-09
  • 0

Då var det dags – Gina’s stora kväll tillsammans med bästa väninnan Allana. Båda 21 och temat “Wild West”. Hela stallet var omgjort och alla kom klädda utifrån kvällens TEAM – ca 200 gäster, helstekt gris med tillbehör och chokladfondue. En fantastisk saloon var skapad och ett övre loft för kvällens live band. Utanför var det rodeo tävling och fototagningar. Vilket ös, energi och vilket drag! Musiken och de sista gästerna kastade in handduken strax efter kl 4 och våra fantastiska unga kvinnor hade en kväll som kommer sitta kvar i allas våra minnen, fylld av kärlek och värme!

Party 1

Coolaste stallet i Skottland!!

Cowboys 1

Fantastiska grabbar som bjöd på sig själva!

Saloon girls 1

Våra 2 strålande unga kvinnor!

2015-08-09 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…