• 2015-08-17
  • 0

Nu är den äntligen LIVE! Ska bli så spännande att få följa denna resa och se hur den tas emot. Man känner sig sällan “helt färdig” – men någon stans behöver allt börja. “No risk – no fun” brukar det ju höras inne i våra rallybilar men jämna mellanrum och så får det bli även här.

För er som inte är elever och vill logga in och testa – skriv då vid ert namn – Tina -utom tävlan och sedan Thörner på efternamn – så ser vi det – för just nu finns endast en ranking och där kommer allas resultat upp.

Dyker det upp frågor och funderingar så hör bara av er.

Nu är det “Kunskapstävlingar” och SPRING på TV 4 som gäller de kommande veckorna!! Otroligt KUL ska det bli…….

 

 

2015-08-17 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…