• 2015-08-23
  • 0

Första sändingskvällen med mitt TV-gäng å en fantastiskt duktig programledare i Pär, som också tar sig tid att coacha mig!! Att 70 minuter kan gå så fort? Samt att för mig var jag helt uppe i hur de 2 jagarbilarna navigera sig fram och hur de letade PGS-punkter. Pär förstod hur “nördig jag är” – när jag visade honom allt förarbete jag gjort till varje gömställe – en detaljerad GPS karta så jag kan se varje sten, träd eller bänk…..

Men live är live – och du ska bolla med allt som sker “där och då” – mixat med veckans händelser som klippts och har en viss visningstid sedan reklaminläggen –  medan allt händer och vi i studion som ska fokusera på vad vi ska ta upp och vad som kan komma att vara intressant efter varje sådant avbrott….. Detta är en helt NY VÄRLD – men det känns som jag kommer gilla det??? Mycket funderingar just nu i skallen – hur skulle jag gjort istället? Hade jag kunnat förmedla dramatiken och utmaningarna bättre då de letade i “hot zonen”? Hur kan jag bidra med att förmedla den spänning som jag ser när de navigerar runt där ute? Jag vill ju alltid utvecklas….. Så ni som läser – har ni några uppslag – skriv å berätta!

 

2015-08-23 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…