• 2015-08-28
  • 0

Jag får ju ofta frågan – varför bor du i Schweiz? Det hela började med att jag under mina tävlingsår flyttade runt från land till land beroende på vilket team jag jobbade för….

Efter alla flytt och alltid börja om från början med alla registreringar – bestämde jag mig 2004 att “bo mitt i Europa” och kunna resa till allt, smidigt och lätt. Först var det Österrike som var planen, men på grund av att en bekant byggt ett hus med 5 lägenheter och 3 var “tävlande i motorsport” kändes det trevligt att flytta in med dem och genom det fick jag den största bonusen “Zürich Airport” som ligger 40 km bort och på “rätt sida” när man bor här. Och sedan dess är jag kvar här “mitt i Europa” och livet som formats här känns helt rätt för mig. Det som jag kan sakna är att jag skulle vilja få ha mera personlig kontakt med mina syskonbarn och familjen i Värmland – men tackar utvecklingen för SKYPE!! Det gör det möjligt för mig att vara en del av, få följa, ha utbyte med och till och med kunna coacha i deras vardag!!

I vårt hur bor 5 olika nationaliteter – så olika – men ändå lika och har SUPER ROLIGT ihop. Så mycket skratt och skoj som vi har och skapar = är fantastiskt, samt att alla ställer upp på alla och vi är lösningsfokuserade när det dyker upp något. Jag verkligen älskar utbytet och den livskvalité jag berikas med på alla plan här hemma. Fotot är från vår “stam kneibe” Schiff (vår restaurang vi har nästgårds nere vid vattnet och oftast går till) och husmöte i går kväll.

2015-08-28 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…