• 2015-08-30
  • 0

GRATTIS GRATTIS världens bästa Elliot!! Idag fick jag njuta av ännu en överlycklig kunskapsvinnare på vår tävling! Pratade med hans mamma som berättade vilket engagemang och driv Elliot haft för att ge sitt allra bästa och frågade varför det inte jobbas på det här sättet i skolan?

Att välja bort dataspel till förmån för att jobba i flera timmar med denna veckas arbetsbord lönade sig för Elliot. Hans insatser tog honom  överst på school4you’s rankinglista för v.35 och därmed blev han segrare och vann en Samsung Galaxy S6 Edge! SNYGGT JOBBAT!

Ni kan förstå att hela hjärtat fylls av sprundlande glädje när jag i eftermiddag fick detta härliga foto och så läsa följande svar på mina 4 frågor

1. Att man fick göra det på datorn hemma när man ville.

2. Bra blandning, tråkigt om det bara skulle vara frågor i ett ämne man inte tycker så mycket om.

3. Allt man lär sig har man ju nytta av i skolan.

4. Bra att ha i skolan, man kan lägga in schemat. (har inte heller någon telefon idag).

Hälsningar Elliot

2015-08-30 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…