• 2015-09-06
  • 0

Sven-Erik Magnusson – han håller energi och dynamik uppe med sina sånger som hållit i sig under hela min uppväxt. Gry Forsell var kvällens konferencier. Så härlig avslutning på ännu en fantastisk dag med hela ELK-teamet!

Så när jag kom tillbaka till hotellet efter SPRING i TV4, då bjöd Roland på Hyundai in mig till deras festligheter som de förlagt till Radisson Waterfront och presentationen av deras nya Tucson Arizona. Och deras överraskning var just S- E och hans band som skulle uppträda. Riktig bra mix av Värmlänningar i “stan” i kväll….

Nedan ett litet kort klipp ;o))

https://youtu.be/xPTQkqG9cz4

 

 

2015-09-06 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…