• 2015-09-12
  • 0
Promotion film Wolfsberg

Ja den här veckan har alla mina 23 timmar/dygn samt min extra “fria timme” använts. Jag har somnat före huvudet har kommit på kudden. Men fantastiska upplevelser och avklarade utmaningar varje dag. Stefan på bilder och som också är chef – älskar bilar, så det är hans Porsche jag kör och är konstflygare – så gissa att vi har många gemensamma “vägar som korsar varandra”!

Det fantastiska är att promotionfilmen för det fantastiskaste Business & Development center som ägs av UBS – nu är klar och ligger på Wolfsbergs hemsida. Här kommer även jag hålla föreläsningar i höst – så nu om det är några som skulle vilja ha en ledarskapsutbildning “hemma hos mig” (det är 3 km från mitt hus) – med mig – är välkomna att höra av sig. Här finns allt och lite till för att befinna sig i ett ständigt “FLOW” under utbildningar som vi kan arrangera här.

Så här blev filmen:

https://youtu.be/gTfykzCLBY4

 

2015-09-12 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…