• 2015-09-13
  • 0

Whow!! Vilken action det har varit denna helgen – inte bara i studion för SPRING i Tv 4 – utan även då jag fått vara med här ute och seglat med fantastiska seglare från världens hörn. Serien vanns av US one. Men jag fick vara med Hydra Racing från Danmark och bli 2:a. Hade fantastiskt motstånd – och vi 3 tjejer njöt i fulla drag på varsin båt av att fara fram på vattnet i 25 eller mer knop, både på och högt ovanför ytan…..

Beundransvärt vad Håkan Svensson med familj skapar!!

Foto: Sigrid Bernson – jag – Gry Forsell…

2015-09-13 13.12.59

2015-09-13 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…