• 2015-09-19
  • 5
På tour med SKANSKA

 

Vilka fantastiska medarbetare jag fått träffa den gångna veckan från Skanskas AKS (Affärsnätverk för kvinnor)! Vi har pratat inkludering och skapandet av vinnande lag. Så många härliga skratt och energier de berikat mig med. Deras mål och visioner är så lockande och kommer sprida så härliga ringar på vattnet inte bara inom företaget. De investerar och utbildar, bara så kommer vi kunna få förändringar, för det kommer säkert inte bara att hända av sig själv. TACK för en fantastisk vecka härligaste “tjejligan”.

20150916_120031

 

2015-09-19 Mitt liv

Kommentarer

most reliable car manufacturers 7 månader sen

燕窩可用雪耳代替,但係到咁上下年紀,燕窩同花膠呢 d 動物蛋白對”滋陰”(補充女性 hormone)係有效 d,大家知 la 我呢排 hormone å”” balance,隔日就食,比淨食 hormone pills 冇咁腫、皮膚好 d 、情緒都 stable d!人參粉做 mask:Dry paper mask + toner + 1 teaspoon 人參粉!In dry days,Dry paper mask + 1 teaspoon 人參粉 + 1 tablespoon honey + toner!

coc hack for pc bloestacks 9 månader sen

The flight attendants totally knew what we were all doing. As they did their final walk-through of the cabin they peeked over screens to catch the score and then kept on walking with nary a word. Uh…thankfully we didn’t die or something…? I dunno. Thanks for the kudos!

http://www./ 12 månader sen

Jeg prøvde å ta testen i går .. Skjønte det ikke helt, men kom opp mye fint ja! Endte med at jeg ble 11 hekleoppskrifter rikere iallefall ;) hehe..Tusen takk for koselig kommentar forresten . Vi håper på å få reise hjem i dag :)Klem

http://www./ 12 månader sen

• Andrew McNeill takes a good look at the post-up potential of Deron Williams and Joe Johnson for HoopChalk — a new blog that’s already proven to be well worth a daily read. Also from HoopChalk today (courtesy of Jared Dubin): how to best use Kobe Bryant off the ball.

Capatin 1 år sen

I love reading these articles because they’re short but invimratofe.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…