• 2015-09-24
  • 0

Man behöver  ha MÅL – VISIONER – STRATEGIER – och idag har S4Y tagit steget in i en gemensam satsning hemma i Schweiz samt Österrike och Tyskland. Nej man kan inte vara en “one woman show” – så nu stundar spännande tider när dessa partners kommer igång, ca 90 skolor ska köra plattformen efter nyår i Schweiz.

Sedna har det fått “stormning i Finland” – nu när de ska ändra sitt upplägg för digitaliseringen och skolplanen – så där är våra testlärare överösta med förfrågningar att testa nya plattformar. Men det är få av dem som tänker “entreprenöriellt” och utanför boxen, som S4Y ju är skapad för att få träna på av eleverna. Men nu är vi inne i djungeln där! Coolt.

I allt detta är det viktigaste att man kan fokusera på här och nu och se till att inte vara splittrad och det blev idag “meditation gräsklippning” ;o))

2015-09-24 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…