• 2015-10-15
  • 0
NYA SPRÅK – new languages – لغات جديدة – neue Sprachen

Att vara en kvinna med många järn i elden är inte alltid effektivt ,O) Men roligt är det och mycket lär jag mig. Så stolt att presentera att nu har vi skapat möjligheter för ytterligare 2 språk – så välkomna alla som vill jobba på S4Y med ARABISKA eller TYSKA. Just nu gör vi dem utifrån efterfråga. Vill tacka mina kontakter som bidragit och berikat vår plattform med detta!!

To be a woman with many “hats” are not always effective, O) But it’s fun and I learn a lot. So proud to announce that we now have two languages to make us of on the platform – so welcome everyone who wants to work on S4Y – in Arabic or German. Right now we make them based upon demand. A BIG THANK YOU to my contacts who have contributed and enriched our platform with this!

أن تكون امرأة مع العديد من “القبعات” ليست فعالة، O دائما) ولكن انها متعة وأنا أتعلم الكثير. فخور جدا أن نعلن أن لدينا الآن لغتين أن يجعلنا من على منصة – حتى موضع ترحيب الجميع يريد العمل على S4Y – باللغة العربية أو الألمانية. الحق الآن نجعلهم بناء على الطلب. شكرا جزيلا على اتصالاتي الذين ساهموا وإثراء برنامجنا مع هذا!

Eine Frau mit vielen “Hüte” sind nicht immer effektiv, O) Aber es macht Spaß und ich lerne viel. So stolz zu verkünden, dass wir jetzt noch zwei Sprachen, auf der Plattform jetzt haben – so willkommen alle!! –  die auf S4Y arbeiten will – auf Arabisch oder Deutsch. Gerade jetzt machen wir sie auf Nachfrage. Ein großes Dankeschön an meine Kontakte, die dazu beigetragen haben!

2015-10-15 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…