• 2015-10-21
  • 0
Dagen idag!

Fick se den här bilden från bästa Cecilia Helber i morse. Jag är så sjukt taggad för livet, varje dag!!! – har haft så intressanta och fantastiska möten både på kontoret och på luren denna veckan, i jobbet och privat (hmm… brinner ju för allt jag gör- alla vakna timmar, så ingen skillnad) Att möta hösten i alplandet är magiskt och naturen å mina vänner här ger mig sådana kickar å tur är det! För det är inte så att jag inte har UTMANINGAR för att ta min vision vidare – “DE” älskade läsare, är MASSIVA vissa dagar – men jag VÄLJER att hantera dem som sanddynor i Sahara ;O))) de kommer i min väg för att jag ska växa av dem, utvecklas och lära! Har fokus på MÅLET – full förståelse och acceptans att det kommer vara “krokigt” på min resa – kanske en och annan avåkning? –  men jag har hittills alltid kommit i MÅL! En F1 förare sa en gång ” När du känner dig komfortabel ute på banan -då kör du för sakta ;o))) Bra att ha med sig vissa dagar, precis som budskapet i bilden ovan.

2015-10-21 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…