• 2015-10-23
  • 0

Vilka fantastisk 2 dagar med UBS och deras kunder! Jag har ju haft äran att göra deras pr film och nu har vi haft med oss en fotograf  som tagit foton under min föreläsning och som  komma upp på hemsidan. Det är en speciell känsla att göra mina upplägg på tyska- hitta orden och meningarna som får samma innebörd utifrån vad jag vill förmedla. Fick lära känna  spännande människor som leder företag runt om i Schweiz och Österrike. Här har vi varvat föreläsningar med workshops och aktiviteter. Den “tuffaste” utmaningen för oss all var nog ändå vår pingis turnering! Där “växer hornen” fram och i själ och hjärta beter vi oss då väldigt lika ;o))  – vart jag än kommer  i världen- fungerar  mixen av “tävling och humor” som perfekt “isbrytare” men samtidigt bygger broar och “där och då” spelar varken titel, kön eller någon annan “prefix” någon roll! Stort tack till er alla som var med mig dessa dagar samt till UBS som engagerar och ger mig möjligheter!

Pingis

2015-10-23 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…