• 2015-10-27
  • 0

Idag gav jag en intervju för ett spännande Magazin som ges ut i 3 länder till alla inom näringslivstoppar i Tyskaln – Österrike och Schweiz samt kommer från nyår även ut i England. www.produktkulturmagazin.de

Det känns fantastiskt att få vara med och berätta om inre driv, motivation och ledarskap – utifrån mina erfarenheter och samlade kunskaper. Magasinet har verkligen en härlig mix av infallsvinklar på människor av olika slag , senaste forskningen samt teknologins framfart – utmaningar och framgångar – poesi och känslor. Har njutit i kväll i soffan och läst. Det är sådan nivå på innehållet och balansen. Lyfter på hatten för deras skapelse.

Nedan kolla Sandy och Temel på en mixade  filmer om mig. Två nyfikna och genuint intresserade journalister som var så väl förberedda att jag verkligen imponerades – med glädje och glimten i ögat spenderade vi 3 timmar tillsammans.

Sandy Temel

2015-10-27 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…