• 2015-11-04
  • 0

Jag har ju alltid älskat att läsa och skaffa nya kunskaper – hoppas kunna föra detta intresse vidare till alla mina syskonbarn – för oj så mycket man växer som människa när man tar till sig nya input och allt behöver ju inte vara på djupet utan öppnar upp för “lite av varje” – så när jag fick se erbjudandet i Svenska Dagbladet – en juniortidning som kommer ut en gång i veckan. Här är det bästa Clara som läser och gillar tidningen och dess variation på artiklar. Kan användas som lästräning och komplement till allt digitalt – bra för ögonträningen. Kan varmt rekommenderas som en julklapp till våra yngre förmågor.

2015-11-04 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…