• 2015-11-16
  • 0
Våga testa nytt

Vad är det värsta som kan hända när man vill prova något nytt?

Jag får ju en massa information från skolor runt om i världen och idag fick jag den här videon om en skola i USA. Det gäller att våga – lämna hamster hjulet – kavla upp ärmarna och skapa. Alla rutiner och upplägg som vi jobbar efter idag har ju någon före oss skapat – för vi föds ju inte med denna manualen. Varför vill så många hålla kvar i något som människor skapat som inte hade de kunskaper vi besitter och ständigt utvecklar idag? Varför skulle det gamla vara bättre än att skapa nytt utifrån där vi är idag?

Kolla in vad som händer när man bestämmer sig – får alla att dra åt samma håll – ha kul – mixa coaching – flipped classrooms och traditionellt arbete med läxor! Well done Mr Green!

2015-11-16 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…