• 2015-11-24
  • 0

Det har varit spännande dagar med filmning och en förkylning som var tvungen att “bemästras” – men det gick lättare då jag fått jobba med “dä ja älsker” ;O) Inget som är officiellt ännu, men det kommer det bli i mitten av december.

Det här är världens bästa Johanna som fixat min mak-up dessa 2 dagar. Hon gjorde en beundransvärd insats och jag blev inte bara snygg utan jag fick med mig nya kunskaper på det här området. Mitt filmteam var helt fantastiska, effektiva och hade full koll samt den uppbackning vi fick – av den coolaste partnern – jag haft på länge! Kände mig verkligen som hemma i deras miljö och deras support var ovärderligt för resultatet. Nu längtar jag redan att få se det färdiga materialet i början av december. – Då lovar jag att blogga om det hela.

 

2015-11-24 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…