• 2015-12-05
  • 0

Maud Olofsson är en fantastiskt driven kvinna och en förebild som har “fötterna kvar i myllan” – bjuder på sig själv och sprider energi-ringar på vattnet. Här för Women leaders up – som är en del av Hillary Clintons kvinnliga nätverkande för kvinnor som vill utveckla sina ledande positioner. Jag fick vara deras inspirationstalare då de avslutade årets utbildning. Vilket TEAM – vilken organisation och fantastiskt nätverk! Jag fick med mig härliga lärdomar om utmaningar samt frågor som verkligen har relevans för att hantera framtidens utmaningar i allas ledarskap.

– Vad är ditt råd för att alltid leverera och ha “full tank” inombords varje dag?

Mina 5 ledord: Sömn – Näring – Vatten – Motion (bra med syre) – HA KUL. Att varje år göra en kontroll på hur vitaminer – mineraler- och aminosyrors balans är i mina celler (jag gör det genom blod- samt hårtest) och nu när man närmar sig 50 – kör jag hormontest – så jag har koll på att min hormonspegel (saliv). Det underlättar för kroppen att bli äldre och orka med om cellernas byggstenar har balans tillsammans med mental träning (mix av träningar) – Det är utifrån denna bas som jag bygger mig själv inifrån och ut. Sen finns det säkert andra fantastiska verktyg-trossatser och upplägg. Men där berättade jag om hur jag jobbar med mig själv för att möta varje dag med en attityd och inställning som sprider energi och kravlös kärlek till mig själv och min omgivning.

2015-12-05 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…