• 2015-12-09
  • 0

Att leva som en globetrotter innebär att man får ta alla tillfällen i akt att få uppleva att dela vardagen med sina nära och kära! Att få baka och njuta av ungas drömmar och visioner för sin framtid på ett avslappnat och busigt sätt finns inget som berikar mitt liv mer än så och ger oändlig energi för framtiden! Så så så TACKSAM för syskonbarnen och min familj. Mamma som ställer upp på oss alla i “ur och skur” och lägger grunden när jag kommer “hem till Värmland” för att göra det möjligt för oss alla. Senare på kvällen blev det besök och övernattning hos syster yster Pernilla som skapat julstämning som det värmde om (brasan…..syns inte på bilden). Jag känner mig euforiskt lycklig att få dela livet med dem alla som berikar mitt liv.

2015-12-08 20.54.40

2015-12-09 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…