• 2015-12-10
  • 0

Att skapa stämning är något jag förmedlar i alla mina föreläsningar – “bli aldrig en tråkig vuxen”, sa farmor till mig då jag växte upp. Alla har vi ju möjligheterna och för mig är det en viktig funktion att kunna “gå i och ur” tillstånd – att välja det mind set och agerande som passar in utifrån “här och nu” och genom att leva skaffar vi oss en repertoar som gör att vi kan välja.

Dessa dagar har jag visat våra yngre förmågor att man visst kan showa i “stump-snikers” och nattlinne ;O) (julklapp). Min bror Niklas lika så, där har Viktor 4 bestämt att nu ska här “killas på ryggen”. Ja då är det bara att vara delaktig och hänga på, även han i pyjamas ;O) Livet ska levas på många plan…..

2015-12-09 15.59.24

2015-12-10 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…