• 2015-12-11
  • 0
Bästa Julklappen från BLOMSTERLANDET

TACK Å TACK säger jag på mina, Maria Theresas och barnens vägnar!! Det är så fantastiskt att ha detta strålande “jultomte team” som varje år levererar en fantastisk JULGÅVA i form av ekonomiskt stöd till barnhemmet i Bangui!!

Efter inbördeskriget har de under hela året gjort sitt bästa för att bygga upp barnhemmet och skapa rutiner igen. Eftersom det inte kunnat gå att resa dit och hjälpa till, har vi under de senaste 3 åren kunnat sända ner ekonomiskt stöd för att bidra med.

De försöker få fram en smartphone så att de kan sända film och bilder till oss – men allt har blivit förstört eller taget – Från vår sida försöker jag nu hitta vägar att kunna sända ner nya digital verktyg till dem. Internet och mail fungerar. Så snart det bara går och det är tryggt att resa ut i landet där – åker jag. Man inser hur bra man har det när man pratat med dem och de utmaningar de tar tag i varje dag.

 

 

2015-12-11 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…