• 2015-12-15
  • 0
Multi culti team på Madonna

Jag älskar Zürich, den staden bjuder härlig variation för mig. I helgen var det dags för en ny VIP kväll med ett mångfacetterat bordsällskap. Vi njöt av att utbytte idéer, diskussioner över händelser i världen, såg möjligheter och upplevde en Madonna som aldrig slutar att överraska med sina shower och hennes “lead dancer” var en man som vi kvinnor i sällskapet trånade efter ;o).

Om det är något jag verkligen gillar är det utbytet av vänner jag har här – den kvällen var vi från Chile, USA, Schweiz, Ryssland, Sverige, Italien/Irland. Så berikande och det får mig att växa och JAG verkligen älska mångfald!

Multi Culti

2015-12-15 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…