• 2015-12-20
  • 0

Entreprenörskap – visioner – kreativitet och att leva livet fullt ut! DI är en tidning som växt och utvecklats genom åren i mina ögon. Deras helgbilagor har ofta inspirationskällor som denna – världens bästa Lisa Larsson.

Vi går en tid till mötes som både skrämmer och strålar av möjligheter – vi har utmaningar i hela Europa och Världen som behöver lösas; TILLSAMMANS SOM VÄRLDSMEDBORGARE! Det kommer på verka oss alla och framförallt nästa generation. Vet att var och ens EGO är den största drivkraften hos oss – känns verkligen som många fler behöver lyft blicken för framtiden – och även om tiden går “exponentiellt” – tänkta längre och känna sig delaktig i det högre syftet.

Så denna 4:e advent tänder jag ett ljus för “jädrar anamma och delaktighet” – att många fler hittar energin att TA ANSVAR – kämpa för att skapa möjligheter och som Lisa – tror jag det är småföretagen som kommer bidra med en avgörande roll här för välfärden! “Alla bäckar små… – Så var lite “wild & crazy” över ledigheten – inspireras av Lisa – fråga dig: Vad brinner jag för? – vad skulle jag vilja jobba med om alla hinter var borta? Hur kan jag som den förebild jag är sprida ringar på vattnet.som bidrar till att de runt mig “växer och inspireras” att ta itu med vad som kommer i vår väg…Kanske hittar du då lite tid att starta något som sedan kan växa till en yrke att livnära sig på?

Endless Power till er alla!

2015-12-20 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…