• 2016-01-01
  • 0
Bästa 2016….

Då var det den första dagen på 2016! Jag vill önska er alla HÄLSA – FRAMGÅNG – och en massa VILLKORSLÖS KÄRLEK SOM GES OCH FÅS!

Jag fick en båt lastad med massa inspirerande och motiverande tankar från härligaste Agneta Sjödin och från mig kommer en kort film om betydelsen av VILJAN samt vår TRO på framtiden – det är superviktigt att veta hur vi vill ha den.

Allt utgår från var och ens mental tillstånd och inställning, i varje moment i varje dag. Vi är alla summan av våra tidigare beslut – varje besluten kommer att påverka det du vill skörda framöver.

Endless power till er alla!

https://www.facebook.com/porsche/videos/10153968042927668/?theater

2016-01-01 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…